dijous, 30 de juliol del 2015

L’agenda retrobada - T

T

Joan Tena, el ballarí i professor de dansa era el veí que tenia la Mercè Pérez Solsona a sobre de ella al sobreàtic. Durant molts anys van ser molt amics sobre tot mentre va viure la senyora Maria, la mare d’en Joan. Tenia dos cossos que tan aviat els tenia la Mercè com tornaven a estar a dalt. Vam compartir moments molt macos de converses a les terrasses amb vistes sobre la ciutat al estiu i moments de dansa al estudi del carrer Gran de Gràcia.

Peter Todd Mitchell amic venerat, va transmutar la bohèmia de Manhattan a Sitges i li va donar llum, musica i color durant els 9 mesos que Peter vivia allí en qualsevol dels dos àtics que tenia. Un dels pintors que més m’ha ensenyat i que mes m’ha inspirat o copiat diguem-li com vulguis. Home de poques paraules y humor surrealista. Vam tenir per molts anys amistat intensa tant amb ell com amb Fanny la seva mare. Els dos estan enterrats al cementiri de Sitges.

Trama 4 a l’agenda esta escrit desprès d’aquest nom:  Andreu Sorrosal del carrer Zamora. Em sona com si fos un fabricant de prestatgeries  per botigues.

Bruno Thurau, d’Hamburg, no tinc idea de res d’aquet nom pero per internet he trobat que va neixer al 1931 i va morir al 2003