dijous, 1 de setembre del 2011

Nou curs ja!

Avui primer de setembre comença com cada any el nou curs, per a mi és un dia molt important ja que cal fer resum del que hem fet per tot un any. Aquest any per moltes raons, ha estat molt especial tant en el terreny personal com en el extern, crisis, revoltes àrabs, la Europa que fa figa, el Barça millor del món, i com no aquest meu resum de activitats també ha estat molt diferent als resultats d’anys precedents.

De un total de 319 entrades registrades s’ha fet la divisió per classe d’activitat i el resultat ha estat una mica diferent al que s’esperava.

Xerrades: 4

TV: 6

Teatre: 47

Operes: 10

Llibres: 33

Exposicions: 27

DVD: 178

Concerts: 10

Cine: 1

Ballet: 4

Com sempre qui s’emporta la part més agraïda es el cinema vist a casa, amb DVD o altres subterfugis, per contra tan sols una vegada he anat a la sala de cinema (Mr. Allen i Paris tenen la culpa). He vist molt poca televisió però amb les qualificacions més altes, he sabut triar bé. No així amb les xerrades escollides , poques i dolentes. Menció especial a les nombroses funcions de teatre amb sorpreses molt estimulants. Cap llibre excepcional com tampoc en els concerts de la OBC. Les operes del Liceu millor del que prometien les dades del catàleg. I ara un recull de totes les fites que han aconseguit la màxima qualificació:














I també les ultimes de la cua de lletges i dolentes que són i per les preses de pel a un pobre home de a peu com jo: