dilluns, 21 de setembre de 2020

Els meus musicals (en format CD)

Els últims records amb presència física d'una època que ja està quasi ben morta: El CD Després dels discs de vinil arriba el 1983 el nou invent de la Sony i tots els discs LP de magnífica presencia amb quantitat de fotografies son absorbit per una petita caixa de plàstic que porta un disquet prim i metàl•lic, el LP havia mort. 

 Clar que ja en el segle 21 sobre el 2008 els iTunes de l'Apple ja són més famosos entre la gent jove que no pas els tan valorats CD Ara el 2020, ja no queden quasi botigues que venguin CD, tampoc reproductors. 

Un altra etapa de progrés o d'estratègies comercials, qui ho sap? 

 El cas és que jo m'he desfet de moltíssim CD així com ho vaig fer amb els LP però mai he volgut llençar dels CD dels musicals que comprava a l'estranger quan després d'haver vist l'obra al teatre em comprava el CD per gaudir d'aquelles músiques que tant m'agraden, les que més per cert! I avui tenia temps i m'he entretingut a fotografiar la major part dels que tinc i que m'agradaria conservar per sempre.

1 comentari:

Elena Antonio ha dit...

Este es un testimonio que les diré a todos que escuchen. He estado casado durante 4 años y en el quinto año de mi matrimonio, otra mujer tuvo un hechizo para quitarme a mi amante y mi esposo me dejó a mí y a los niños y hemos sufrido durante 2 años hasta que me refería a una publicación donde esta hombre Dr. Wealthy he ayudado a alguien y decidí darle una oportunidad para que me ayude a llevar a mi amado esposo a casa y créanme, solo le envié mi foto a él y la de mi esposo y después de 48 horas, como me dijo, vi un automóvil entró en la casa y he aquí que era mi esposo y él ha venido a mí y a los niños y es por eso que estoy feliz de hacer que todos ustedes estén en problemas similares para reunirse con este hombre y hacer que su amante vuelva a ser su email: wealthylovespell@gmail.com o también puedes contactarlo o whatsapp en este +2348105150446 ..... muchas gracias Dr.Wealthy. ...