dilluns, 14 de maig de 2012

Joan, un anunci
Avui al mati he llegit un anunci que posa un noi, que per obvies raons, l’anomenaré Joan, te 38 anys, per les moltes fotografies que exposa al anunci, és de cara agradable, maca i sana i te un cos maco i lleugerament pelut, l’aspecte general és masculinament desitjable. L’anunci diu el següent:

Ei !!! Passeu un bon dia... busco algú amb qui poder compartir algunes coses de les següents: Una escapada de cap de setmana, un bon vi, un bon restaurant, un polvo, una nit de cap d’any, tres dies a PortAventura, una peli, un pis, molts matins despertant-nos junts, una grip, unes vacances a Nova York, un pride a Madrid, te vienes conmigo?

En acabar de llegir-ho, amb un petit somrís als llavis per d’ingenuïtat i tendresa d’aquelles poques paraules, he estat una estona pensant i encara ho estic, en les innombrables frustracions humanes. Es tant el que en Joan demana a la vida? Per suposat no, fins hi tot demana compartir una grip amb totes les altres implicacions que això explica. Un noi de físic molt més que correcte, que pel que diu te certes inquietuds.. peli, Nova York, un bon restaurant, es romàntic ja que vol despertar-se al costat de la persona estimada molts matins y no es gens carca ja que li fa peça en anar al pride de Madrid com també d’esperit infantil i aventurer pels tres dies a un parc d’atraccions. En resum un xicot de totes prendes amb una edat preciosa, una joia, per tenir al seu costat el que tota persona mereix... i en canvi no ho te, potser ho ha tingut però ho ha perdut i ara està sol.

Amb el meu afany d’apanyar la vida de totes les persones que estimo o conec a aquest noi que nomes li conec cinc fotografies i un petit text de presentació al seu anunci, li voldria posar al seu abast una persona que li dones tot el que ell demana perquè estic segur que ell li correspondria com cal a una persona necessitada d’afecte i calor d’home al seu costat, segur que el sexe amb aquesta parella de nova fornada compensaria de tantes nits de soledat anhelant donar i rebre amor tendre o salvatge i que malauradament ha acabat amb una palla forçada i mal feta.

Escolta Joan, és primavera segur que per la revetlla del teu sant ja tens al teu costat aquest home o aquest xicot que tant precises i desitges pel que penso quan llegeixo les tendres línees del teu urgent anunci.

5 comentaris:

Justo L.C. ha dit...

¡Menuda joya!

Con la propaganda que le estás haciendo, le van a salir muchos novios, me parece, jaja..

Florestán ha dit...

Llámame incrédulo.... pero me cuesta creer, que con ese cuerpo en los tiempos que vivimos, en que el físico es casi primordial......pueda estar solo y necesite un anuncio.

Aunque sabes, que mi historia es muy parecida a la del chico, pero eso sí....sin ese físico rotundo.
Besos

julianen ha dit...

por favor, si he reservado el nombre del falso Joan y el sitio donde publicó el anuncio, como crees que voy a poner 10 retratos de su persona?
las imagenes que ilustran mi post son manipulaciones coloreadas de un modelo o escort al cual no tengo el placer de conocer y que tiene una semejanza bastante coincidente al chico del anuncio

Florestán ha dit...

La foto, por supuesto q ue no....digo pr el pedazo físico que parece tener....
De todas formas... Me brindo a tomar un café o a una visita turística por la ciudad con el muchacho....espero que esto no me produzca un divorcio .....
Sabes que......mejor que no........me conozco.....

julianen ha dit...

mejor nos encontramos tu y yo sin maromos y nos tomamos un cocolate con nata sin consecuencias