diumenge, 15 d’agost de 2010

Rosermax per Laura Julian

ROSERMAX. 1 mgrm.excp.

80 pastilles

Laboratori: GARCÉS GILABERT

Llegeixi tot el prospecte detingudament abans de començar a prendre el medicament. Conservi aquest prospecte, pot necessitar tornar a llegir-lo. Si te algun dubte consulti-ho amb el seu marit, les seves filles, els seus gendres, els seus nets (majors d’edat), els seus germans, els seus cunyats, els seus nebots, els seus amics o en cas d’extrema urgència amb el 1004.

1- QUÈ ÉS ROSERMAX ?

Es tracta d’un producte únic i irrepetible que presenta la següent composició:

70% AIGUA

28% CERVESA (preferiblement “Estrella Dorada Damm”)

2% Anissette MARIE BRIZARD (en cap cas “Anís del mono”

Pertany al grup de medicaments coneguts com a inflamadors de l’esperit.


2-PER A QUÈ ESTÀ INDICAT ?

ROSERMAX serveix especialment per obtenir un alt grau de satisfacció personal, en especial si es te la intenció d’aconseguir un magnífic aspecte corporal que es tradueix en un cos harmoniós, una cara molt bonica, una mirada brillant alhora que expressiva, tot plegat coronat per una cabellera sedosa i lluent. També s’ha constatat que la ingesta quotidiana del producte aporta un alt grau de bon gust i l’encert en la elecció dels conjunts de roba i joieria – bijuteria, resultant senzill descobrir els pacients que el consumeixen per la seva bona imatge.

3-COM PRENDRE ROSERMAX ?

No existeix una ingesta exacte de medicació, s’han estudiat pacients com el Ricardo Julian que necessiten una dosi diària i tanmateix s’ha pogut comprovar que això no els perjudica en absolut. Pel que fa a la resta de la població no s’han observat efectes adversos i per tant es conclou que sense fer-ne abús, fins i tot pot resultar euforitzant.

4-QUÈ FER EN CAS D’OBLIT DE LA MEDICACIÓ ?

Això hem constatat que és materialment impossible ja que ROSERMAX trucarà per telèfon les vegades que faci falta per tal de recordar-los la dosi.

5-POSSIBLES EFECTES COL·LATERALS

Es pot produir una addicció telefònica difícil de resoldre i també s’han observat caigudes ( tant al domicili com en plena via pública) de forma casual que afortunadament no revesteixen més importància.

6-PRESA DEL PRODUCTE AMB ALTRES MEDICAMENTS

Si es pren ROSERMAX amb RICARDOFRENO s’ha observat un increment notable de la fertilitat, produint com a resultat inflamacions agudes diagnosticades com: ANNITIS;LAURITIS;GEMMITIS;RICARDITIS I ROSERITIS. Totes elles són de fàcil tractament i en absolut pesades de suportar.

6-CONSERVACIÓ DE ROSERMAX

Per optimitzar el producte el millor és: 1 cervesa diària en lloc fresc i sec amb el visionat d’una telenovel·la d’una duració aproximada d’unes 3 hores i la migdiada corresponent que pot oscil·lar entre els 10 ‘ i les 4 h. en funció de la qualitat del culebrot en qüestió.

7-DATA DE CADUCITAT

Sine die

ROSERMAX no és a la venda però es pot localitzar en les adreces següents:

Vilamarí 29, 6é 3ª.

Racó de Sta llucia, Bloc 8 1r.2ª.i 1r.3ª.

C.A.P del C/ Manso

Centre de Rehabilitació Consell de Cent1 comentari:

laura julian ha dit...

Gràcies Quique per fer de documentalista dels "affaires"de la família ;els nostres descendents et recordaran per això i tantes altres coses...
Un petó molt fort enfilada en unes "Mary Mistral"