dimarts, 21 de juliol del 2009

Channing Tatum


Estimat Gabriel,

Aquesta criatura que veus en el post d’avui es fa dir Channing Tatum, nom impossible germinat gracies al implants de sàvia de la Carol i la O’Neal, una careta bonica sens dubte, i potser millor cos.


Ves-te aprenent aquest nom perquè hi ha un muntatge al seu voltant d’alta intensitat. Era un model, diuen que famós, va passar a la pantalla en papers insignificants, no fa gaire, però aquest any 2009 ha rodat tres pel·lícules com a protagonista i per el proper ja te firmats 4 projectes importants, dic ‘important’ donant-li el just valor que aquesta paraula te als USA.

En el 'Google images' te 800.000 entrades i en el 'Google web' 2.000.000, dones i gais mundials en plena revolució.
Es nascut a Alabama i a les xarxes soterrades es parla que si es gai o no per el seu passat de quan era model publicitari.


Aquesta ultima fotografia ha estat retirada de circulació per no adequar-se al perfil que les productores cinematogràfiques volen que aquest xicotet tingui. Ja veus a mi m’agradaria veure’l en una porno, no se perquè.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Oi oi oi oi oi que macharraco...sabes como poner bien cerda a la gente XD

Bueno, no he entendido tu actualización completamente, pero tengo la idea general, y te comento en castellano porque muy a mi pesar no se catalán.

Un abrazo!

Emilio-Bcn ha dit...

Guapo y muy masculino.
Un "mascle" ideal para que me llevara del brazo al Liceu.